Goedkope airconditioning

goedkope airconditioningWe slapen op zolder aan de kant van het huis waar de hele dag de zon op brandt. Het is dus net een oven op onze slaapkamer. Een ventilator brengt enige verlichting, maar veel helpt het niet.

Toen hoorde ik een tip: ‘Als je een paar bevroren flessen water voor de ventilator zet, werkt dat als een soort airconditioning.’

Afgelopen nacht ik heb dat geprobeerd, en ik had het idee dat het wel wat hielp. Het briesje van de ventilator was een stuk frisser. De foto is deze ochtend genomen, en zoals je ziet waren de flessen toen weer helemaal ontdooid. Straks gaan ze weer de diepvries in!

Ik vraag me af of ik ze ook in bed zou kunnen leggen. Als een soort koude kruik?

Verder zijn alle tips voor verkoeling van harte welkom!

Wat is jouw afkoeling/verkoelings tip?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: