Huisvlijt laadt traag: wordt wat aangedaan!

Niets is zo irritant als een site die langzaam laadt, en helaas schijnt dit het geval te zijn met Huisvlijt. Ik wilde even laten weten dat ik het probleem ken, en dat er wat aan gedaan gaat worden! Volgende week zou het opgelost moeten zijn.

Update 5 minuten later

Het Moederfront functioneert uitstekend bij de nieuwe provider dus ik ga de verhuizing van Huisvlijt nu meteen regelen!

3 Responses to Huisvlijt laadt traag: wordt wat aangedaan!

  1. Ik heb al langer dat ik bij jou soms een paar keer moet klikken, maar dan eerst een paar keer de melding krijg: Pagina niet gevonden. Uiteindelijk lukt het altijd wel – maar dat kan een paar uur duren…..

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.