Hema, de gewoonste zaak van de wereld

hema bh campagne met man‘Hema, de gewoonste zaak van de wereld,’ is hun slogan, maar diezelfde Hema durfde in 2010 een campagne aan waarin een man een push-up bh promoot. Maar de boodschap was duidelijker dan ooit: met deze push-up bh vergroot je écht je boezem.

Het schijnt dat deze campagne destijds nogal wat stof deed opwaaien, maar ik moet bekennen dat de commotie geheel aan mij is voorbij gegaan! En dat komt doordat het mannelijke model sprekend op een vrouw lijkt. Je moet het maar net weten, dat zij eigenlijk een hij is!Mij was het in ieder geval ontgaan.

Met terugwerkende kracht vind ik de campagne goed gevonden. Maar tegelijkertijd vind ik hem eigenlijk niet zo bij die ‘gewone’ Hema passen.

Meer posts over de Hema

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: