Kerstboom op je muur

Sinds onze verhuizing naar het platteland krijg ik de Hema folder niet meer, dus die kijk ik altijd lekker in op mijn vrije donderdagochtend als ik koffie drink bij de Hema.

Gisteren stond er een verrassend leuk idee in om een kerstboom op je muur te maken! Gewoon met garen. En aan dat garen kun je dan ook nog weer allerlei leuke dingen hangen. Ideaal voor wie klein behuisd is, maar toch een kerstboom wil. En het is nog low-budget ook.

Kijk dit is ‘m:

kerstboom op muur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is dat ik een spijkerverbod heb gekregen, anders zou ik er onmiddellijk eentje aanleggen op onze muur.

Wie heeft er nog meer originele ideeën voor kerstversieringen in huis?

13 Responses to Kerstboom op je muur

 1. Wat een goeie! Ik ga denk ik een restant hout hergebruiken, mooi lint heb ik nog wel in mijn handwerkvoorraad. En kwam ik laatst niet nog ergens een spuitbus zilverspray tegen van jaren terug?
  Bedankt voor de tip. Enne een vraagje. Spring jullie kat ook in de kerstboom? Want onze katten zijn de reden dat wij een 3D boom niet aandurven eerlijk gezegd.

 2. Ik koop al jaren geen kerstversiering en doet het met hetgene wat ik in huis heb. Zo had ik 2 ‘piramides’ met lampjes, die je leuk in de vensterbank zet. Dit jaar daar geen ruimte voor. Ik heb een borduurwerkje aan de muur bij de eettafel hangen. Werkje verwijdert en zo piramide op z’n kop aan de spijker gehangen. We eten nu elke avond bij sfeerverlichting. Nieuwe ideeen hoeven niets te kosten.
  Margreet recently posted…Kerstsfeer.My Profile

 3. Als je een spijkerverbod hebt en toch graag zo’n mooie boom aan de muur wilt, heb ik nog wel een tip voor je. Met washitape (een soort papiertape, ook te koop bij de Hema) kun je wol/touw aan je muur plakken. Laat geen lijmresten na en staat nog leuk ook! Je moet dan natuurlijk wel een muur hebben waar het tape op blijft plakken. Een deur kan ook 🙂
  Inge recently posted…X-mas cards 2012 (10)My Profile

 4. Superleuk idee! Ik ben niet zo dol op bomen, heb een pieperdepiepkleintje gehaald bij de Hema, met een potje eromheen, als compromis. Maar dit vond ik toch ook wel een geweldig plan, mss dat ik me daar volgend jaar eens aan waag…
  Aline recently posted…award enzoMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.