Twistmop Giveaway!

Posted november 1, 2012 in Giveaway / 9 Comments

twistmopSinds ik de Twistmop gebruik is mijn keuken nog nooit zo schoon geweest. Omdat ik niet eerst een sopje hoef te maken, is het heel makkelijk en laagdrempelig om na elke warme maaltijd de vloer even te dweilen. En nu mag ik een set van deze superdweil weggeven van thuisschoonmaken.nl!

Wat moet je doen om kans te maken op de Twistmop?

Om mee te doen aan deze giveaway beantwoord je met het onderstaande formulier de volgende vraag: Wat zijn de vijf voordelen van de Twistmop? 

Het antwoord vind je op thuisschoonmaken.nl onder het kopje ‘Vloeren schoonmaken en dweilen‘.

Deelname formulier

Uit alle goede inzendingen trekken we met behulp van de random generator een gelukkige winnares op 30 november. De uitslag wordt op 1 december a.s. bekend gemaakt op Huisvlijt.


9 responses to “Twistmop Giveaway!

 1. Suzanna

  Oeh, ik hoop ik hoop….ik heb een hekel aan dweilen namelijk. En het liefste doe ik het elke dag na het avondeten want het wordt me een partijtje plakkerig op de vloer met vier kleine knoeimonstertjes…

  • Vlijtig Liesje

   Dan is de Twistmop echt handig voor je. Bij ons is de vloer na het avondeten ook nog steeds vies, ook al zijn mijn kinderen geen peuters meer.

 2. Marjel

  Zou dit dan DE oplossing voor mij zijn zodat ik (vanwege mijn handicap) niet meer afhankelijk ben van andere met dweilen….Ga de website nog maar eens goed bestuderen..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.