Is jouw huis Ikea vrij?

ikeaIn de Privé las ik dat maar liefst 75% van de Nederlanders minstens één Ikea-meubel in huis heeft! Dus in gedachten ging ik na of wij wat van Ikea hebben, en inderdaad staat op de slaapkamer van mijn oudste dochter een smal boekenkastje van Ikea. Wat meubels betreft hebben we verder niets van hen. Het meeste komt van de kringloop.

Maar wel heb ik een flinke stapel Ikea bekers en van die bakjes.

Ook al kom ik er de laatste tijd bijna nooit meer, omdat het er echt altijd druk is, toch vind ik de Ikea een briljante uitvinding! Want kom er maar eens op om meubels te verzinnen die weinig kosten, en ook nog eens superhandig zijn, en vaak van het genre: ‘Wat slim bedacht!’ En volgens mij is de Ikea de enige meubelwinkel die een heuse, zelfstandige Bestemming is geworden, waar mensen bij wijze van spreke voor een dagje uit naar toe gaan. Dan vind ik de Leenbakker en bijvoorbeeld de Kwantum maar slappe aftreksels.

Het enige dat Ikea voor mij kan verbeteren is dat ze al om 9 uur open gaan. En dan niet alleen voor dat goedkope ontbijtje, maar voor mensen die een hekel hebben aan drukte.

Als vroege vogel, kun je bij Ikea helaas niet de worm als eerste pakken.

Hoor jij ook bij die 75% van alle Nederlanders die minstens 1 Ikea-meubel heeft?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: