Giletje

Feitelijk heb ik genoeg kleding in mijn kast hangen, maar heel soms loop ik ergens langs, en bezwijk voor de verleiding. Dat gebeurde me zaterdag bij Duthler. Ik steven daar altijd op het rek ‘Sterk afgeprijsd’ af, en vond daar een mooi giletje. Oorspronkelijke prijs 50 euro, en nu voor 25 euro. Persoonlijk vind ik dat niet zo heel sterk afgeprijsd eigenlijk! Op zo’n minst zou daar nog 75% kassakorting af moeten, voor die echte kick van een koopje.

Maar goed ik paste het giletje, en vond het echt heel erg mooi. Zo mooi dat ik me over de relatief lage korting heen zette. Want zo’n giletje is wel heel makkelijk om een te strakke trui, of duffe trui, op te peppen. Bovendien kan ik dan wellicht langer zonder hemd door het leven, want ik houd niet van hemdjes, maar de kou dwingt mij uiteindelijk elk jaar weer ze te gaan dragen.

Dankzij dit giletje zie ik er plotseling ‘gekleed’ uit!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: