Wat is het heet!

Vandaag kan de temperatuur op 35 graden komen, en morgen zelfs nog hoger… Ik heb alle luiken dichtgedaan, en houd angstvallig de buitendeuren dicht om te voorkomen dat de hitte het huis inkruipt. En voor het eerst in lange tijd hoeven de kinderen niet naar buiten.

Mijn oudste dochter werkt vandaag bij de Zeeman bij een filiaal waar helaas geen airconditioning is. Dus ik heb haar op het hart gebonden vooral veel te drinken.

Verder doen we het vandaag rustig aan, want met deze temperaturen moet je vooral niet te veel willen vind ik. Alleen van het boodschappen doen werd ik al helemaal kriebelig, zeker omdat de airconditioning van onze auto kapot is, en niet meer gemaakt kan worden. Het is alsof je in een oven rijdt…

Dit weekend doet de zon haar bijnaam van Koperen Ploert eer aan.

Neem jij nog speciale maatregelen met deze hitte?

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

16 Responses to Wat is het heet!

 1. Ik moet vanavond 2x 1 uur drummen met mijn bandje. Ik denk dat ik vooral veel water ga drinken en iets minder bier. Ik doe zweetbandjes om. En een luchtig shirtje. Na afloop een schone broek EN onderbroek want dude je krijgt een partij zweetkruizen van drummen in een rockbandje :p
  Verder doe ik het rustig aan, zodra ik lekker stil zit in de schaduw geniet ik met volle teugen. Heb net een heel stuk naar de stad en terug gefietst, werd daar wel kriebelig van.

 2. Vsnmorgen heb ik gewerkt, thuiszorg, het was ongewoon warm en ik had helaas niet de ruimte om het wat rustiger aan te doen. Verder vind ik dat ik wel een broek aan moet tijdens het werk. Het liefst draag ik een jurk met zulk weer. In de auto had ik ruim voldoende water mee. Eind van de morgen werd ik haast duizelig van de hitte. Nu zit ik af te koelen, zo lekker onder de lauwe douche en daarna een jurk aan:-)

 3. Lekker genieten in mijn groene tuin, die naast zonnige ook schaduwrijke plekken heeft. Vanmorgen vroeg boodschappen gedaan en nu wasdag. Droogt allemaal lekker snel. Ik hou van dit weer.

 4. Fijn weekend!Aan zonkant alles dicht maar verder geen extra maatregelen hier. We maken er een beetje een hangweekend van, met veel thee en water.
  Het zal vast niet zo druk worden bij dochter in de winkel, het is helemaal geen ‘winkelweer’.
  Fijn weekend!

 5. Zo, thuis! Kom ook van de Thuiszorg…..het was bijna niet te doen, maar de mensen waren erg lief.
  Net de wasmachine aangedaan, nu aardappelen schillen in de tuin en straks lekker eten met een welverdiend koud pilsje ( of twee ).

  Dus, geen rustig dagje voor mij, maar toch geniet ik van het weer, jan er ook vrij goed tegen moet ik bekennen.

  Astrid

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.