Een kastje op dinsdag

Op menig blog komt het voorbij het 1 Kastje Per Dag Project, waarbij je iedere dag 1 kastje opruimt.

Hoewel ik er niet aan meedoe, laten al die opgeruimde kastjes mij niet onberoerd! En na vier weken Zomervakantie, en Loslaten, overviel me plotseling een onweerstaanbare drang iets te doen aan de zooi onder de kast.

De troep in de kast onder de trap

In mijn kantoortje zit namelijk een kastje, dat onder de trap naar boven zit. Ik vond dat heel erg slim van mezelf, om die loze ruimte om te toveren in een kastje. Probleem is alleen, dat het er heel laag en dus kruiperig is, en bovendien in het half jaar dat wij hier wonen is verworden tot een klerebende.

Ikea Trovast?

‘s Avonds in bed smeedde ik plannen van aanpak voor het opruimen van dit kastje. In eerste instantie meende ik daarvoor die handige Ikea Trovast kast nodig te hebben. Maar de kosten ad 75 euro schrokken me af, evenals de afschuwelijke drukte die er altijd heerst bij de Ikea.

Toen wilde het gelukkige toeval dat ik vandaag bij de Action was, en daar handige stapelboxen zag. Voor 20 euro kocht ik er 8, en nu is mijn kastje niet langer een zooi, maar een keurige opbergruimte.

En omdat ik niet elke dag een kastje ga opruimen, want ik héb geen 365 kastjes goddank, noem ik dit mijn Een Kastje Op Dinsdag Project! En het is nu al geslaagd.

Doe jij mee aan het Kastje Per Dag Project?Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: