Het uitzicht vanuit mijn keukenraam: Zomer

Woordeloze WoensdagDit was het in de winter:En dit was het in de Lente

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Comments

 1. Mooi!

 2. Anonymous says:

  Prachtig, wat zal jij met plezier in de keuken staan!

  Groet Isabelle

 3. Ik ben jaloers!!!

 4. Afgelopen zaterdag zei de visboer op de markt ook jongedame tegen mij, ik schatte hem mijn leeftijd, 56, dit gaf me een wat onbehagelijk gevoel, doe ik te jeugdig, kleed ik me te jeugdig? Hoe hoort iemand van 56 zich eigenlijk te gedragen;-]]]? ik ben nogal een flapuit en het valt me wel op dat mensen dit vreemd vinden.

  tips welkom….

  maar Nicole hartstikke leuk voor jou!
  Linda

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: