Trap schoonhouden

‘Hoe kan ik nou het beste onze trap schoonhouden?’ vroeg ik hoopvol aan mijn tante Marietje, die een expert is als het aankomt op schoonmaken. Ik verwachtte suggesties als ‘schaf een loper aan’ of ‘leg er van die stoffen tegels op’, maar tante Marietje had een heel andere suggestie.

‘Je moet je kinderen gewoon leren dat ze hun schoenen uit doen op de trap! Lopers en stoffen tegels worden ook vies, het is een kwestie van opvoeden!’

Dus in plaats van een loper/stoffen tegel heb ik nu een waarschuwingsbord op onze trap geplakt, met daarop de boodschap: ‘Doe je schoenen uit!’ Ik ben er erg tevreden over, en heb er hoge verwachtingen van. En voor de kinderen die te beroerd zijn om te lezen, vertelt het plaatje de boodschap!

Hebben jullie ook dat jullie trap er snel vies uit ziet?
En hoe voorkomen jullie dit?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: