Kantoorbenodigdheden fetish

Ik ben dol op kantoorbenodigdheden. Ordners, schriften, pennenbakjes, pennen, gum, perforators, ik mag er graag langs struinen. Ook de geur vind ik heerlijk. Mijn favoriete afdeling is bij de Hema, maar ook bij de V&D bezoek ik graag de kantoorafdeling.

Als kind kon ik ooit niet slapen van opwinding, omdat ik de knoop had doorgehakt: dat schooljaar zou ik in plaats van schriften voor een multomap gaan. Ik lag me helemaal te verkneukelen terwijl ik nadacht over de vraag of ik dan kartonnen tabbladen of plastic tabbladen zou gebruiken. Overigens is die multomap uitstekend bevallen: zo had ik altijd al mijn vakken bij me!

Als Thuisblijfmoeders/Wahm heb ik gelukkig nog steeds kantoorspulletjes nodig. Zo heb ik voor elk van mijn vijf kinderen, een speciale tijdschriftendoos, met op de achterkant hun foto. Daarin doe ik alle nieuwsbrieven, rapporten en spullen die ze meesjouwen uit school. En dankzij de foto kan ik in één oogopslag zien welke doos ik moet hebben. Ik schep er veel genoegen in dit zo te organiseren.

Daarnaast heb ik natuurlijk ordners nodig om mijn opdrachten in te noteren, en bij te houden of mijn opdrachtgevers al betaald hebben.

Wat heb jij met kantoorbenodigdheden?

Neem een email abonnement!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: