Een mooie tuin in 3 stappen!

Ik ben dol op romantische tuinen, vol weelderige bloemen. Helaas ben ik minder dol op tuinieren. Met tuinieren ben ik net als met mijn uiterlijk: het moet er leuk uitzien, maar ik wil er niet teveel moeite voor doen.

Buiten zitten voor beginners!

Ik had al diverse tuinboeken uit de bibliotheek gehaald, maar die waren allemaal te ingewikkeld en te moeilijk. Ik heb echt stap voor stap instructies nodig, wat ik moet doen voor een mooie tuin. Uiteindelijk vond ik zo’n handig stappenplan op ikenmijnplant.nl!

Het geheim zit in de tuinbloeiers!

De sleutel tot een snelle, mooie tuin zijn tuinbloeiers. Lobelia’s bijvoorbeeld, margrieten, begonia’s of primula’s. Er zijn ontzettend veel vrolijke, weelderige, subtiele, kleurrijke of juist maagdelijk witte tuinbloeiers. Bekijk hier de populairsten.

De leukste stap komt aan het eind: met een drankje erbij, en de voeten op tafel, genieten van het buitenzitseizoen.

Welke stijl tuin vind jij leuk?

Op ikenmijnplant.nl, kun je kiezen uit vier tuinstijlen: klassiek, kindertuin, stoer en creatief. Ik ben een combinatie van kindertuin en creatief.

Wat is jouw tuinstijl?

Neem een email abonnement!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: