Ruim je schoenen op met een schoenenrek

Met interesse volg ik op de diverse blogs het ‘Een kastje per dag’ project, waarbij elke dag één kastje wordt opgeruimd. Zelf begin ik daar even niet aan, want ik ben nog aan het bijkomen van onze verhuizing.

Schoenen rommelig verspreid bij de voordeur, en achter in de kast…

Eén van de dingen die ik in ons nieuwe huis nog niet goed op orde heb, zijn de schoenen. In ons oude huis gooide ik die allemaal in een mand, die ik onder het plateau van de open haard schoof. Maar hier slingeren ze overal door het huis, en heb ik nog geen goede methode om ze netjes op te ruimen.

Wauw, wat een leuke schoenenrekken!

Op zoek naar een oplossing voor het schoenenprobleem stuitte ik op de website Fashion for home, en sloeg steil achterover van hun bijzondere schoenenrekken. Dat is nog eens wat anders dan zo’n stom schoenenrek van de Blokker dat je aan een deur hangt!

Deze schoenenrekken zijn niet alleen een lust voor het oog, ze laten ook je schoenencollectie prachtig uitkomen. Sommige rekken zijn zo architectonisch verantwoordt, dat ze ook zonder schoenen al een plek waard zijn. En ze zijn er in vele vormen, maten en kleuren.

De collectie varieert van klassieke tot moderne schoenenrekken, waarvan de meeste heel praktisch aan de muur bevestigd kunnen worden. Zo neemt het rek dus niet te veel ruimte in beslag!

Wat zullen mijn Birkenstocks en Uggs prachtig uitkomen in zo’n prachtig schoenenrek ; )

Hoe ruim jij je schoenen op?
Welk schoenenrek is jouw favoriet?

Neem een email abonnement!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: