Woonkamer inrichten

Posted februari 28, 2012 in Interieur / 12 Comments

Voor mijn werk als Internet Assessor kwam ik terecht op de website van een restaurant. En ik viel meteen voor de inrichting. Ik houd wel van zo’n soort Engelse bibliotheeklook, met ouderwetse Chesterfield.

En aangezien wij zowel een boekenkast, als een chesterfield hebben, raakte ik zwaar geïnspireerd! In ons nieuwe huis heb ik de look van dat restaurant nagedaan, en dat is heel goed gelukt al zeg ik het zelf! Ik ben er heel blij mee.

Linksboven zie je de foto van onze woonkamer. Als je er op klikt, wordt de foto groter.

En hier onder zie je de foto van het restaurant dat me inspireerde:

Goed gelukt toch?!

Neem een email abonnement!


12 responses to “Woonkamer inrichten

  1. Anonymous

    ja mooi, heb je de kussens voor je bank zelf gemaakt? Ik had zelf een antieke bank met ijzeren veren in de kussen die er doorheen waren gekomen. Het was te duur om hem te laten bekleden en zelf dacht ik het niet te kunnen. Maar ik had natuurlijk de kussens moeten vervangen. Nou ja dat is achteraf. Heb nu een andere bank die ook lekker zit.

  2. Sandra

    Wat ik mij afvraag: Heb je zoveel boeken nodig? Lees je ze regelmatig? Maakt het je woonkamer niet onnodig vol? Of is dat in de tussentijd veranderd?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.