Webshop Miss Etam veel fijner dan die van H&M

Diverse ‘echte’ winkels hebben nu ook een webshop. Bijvoorbeeld Miss Etam en H&M.

Maar ik vind dat Miss Etam het veel beter heeft aangepakt: zij bieden namelijk de optie om je bestelling in een winkel op te halen, en zo de verzendkosten te vermijden. Niet alleen dat, als het niet past, kun je het gewoon weer in de winkel afleveren. Feitelijk ben je zo dus niets extra’s kwijt als je online shopt.

Mijn ervaring met de Miss Etam webshop

Vorig jaar zomer had ik in de winkel van Miss Etam een heel leuk jurkje gepast, maar ik kocht het niet, omdat ik zuinig wilde doen. Eenmaal thuis liet het me niet los, en baalde ik echt dat ik het niet had gekocht.

Een week later ging ik terug naar de Miss Etam, maar toen was het er niet meer! Maar in hun webshop vond ik het nog wel, voor dezelfde afgeprijsde prijs van 14,-. Het jurkje arriveerde ook nog eens met een Miss Etam boodschappentas! Ik was echt onder de indruk van de service en presentatie.

H&M: altijd verzendkosten

De H&M biedt deze mogelijkheid niet! Vorig jaar zomer wilde mijn zestienjarige dochter graag een shirt dat ze bij de H&m had gezien: het kostte 14,95 en was niet bij onze lokale H&M verkrijgbaar. Via internet vond ik het, maar toen kwam er nog 6,20 aan verzendkosten bij. En 20 euro vond ik te duur voor zo’n flodderig shirtje. Ik vond het superjammer dat ik het niet in de winkel kon laten bezorgen.

Koop jij veel via internet?
Wat vind jij de beste webshop?

Neem een email abonnement!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: