Reacties

Webshop Miss Etam update 2023 — 16 reacties

  1. Ik koop veel via internet. H &M vooral voor de bulk. Boxershorts, ondergoed, pyama's, maillots, leggings en basic shirtjes. Allemaal aan t begin van t seizoen. Dan ben ik voor 3 kids voor de basics klaar voor 170 euro oid. Vaak ook nog incl een jas voor oudste. Die is erg van de softshell jacks van de Hennes.

    Verder bestel ik voor mezelf vaak bij de Esprit en voor manlief ook. Ik ken onze maten daar en shop in de sale zonder dat ik me in een drukke onoverzichtelijke winkel hoef te begeven waar dingen op kleur of stijl hangen terwijl ik een bep. soort zoek.

  2. Goed punt Inge. Ik gebruik ook altijd graag de zoekkknop: dan krijg je specifiek wat je zoekt, en hoeft niet te speuren. Maar dat is denk ik weer in het nadeel van een winkel, want die willen natuurlijk juist dat je moet rondlopen, en verleid wordt tot allerlei aankopen.

  3. Ik koop alleen maar via internet. Ik ben gek van bonaparte en 3suisses. H&M vind ik sowieso niks, geen communicatie ook. Vroeger toen ik net een account had aangemaakt hebben ik en mijn moeder een hele grote bestelling geplaatst samen, en we kregen maar niks... na een maand hebben we gebeld en bleek dat ik over mijn max bedrag heen was omdat ik nog maar net klant was, ze vonden het niet nodig dat te laten weten. Toen was ondertussen 80% alweer uitverkocht natuurlijk van wat we hadden besteld en wat we binnen kregen was slechte kwaliteit. Ik ga tegenwoordig liever voor iets duurder en betere kwaliteit, niks van mijn H&M kleding is nog mooi en ik heb heel erg veel geld uitgegeven bij die webshop. :(

  4. Ja, ik ben niet zo'n shoptype qua kleding voor mezelf en bekijk en pas het het liefst gewoon lekker thuis. Bij mijn passpiegel met normale verlichting en ik er niet gelijk als een zieke kip met stapelwallen uitzie, hahaha. Omdat ik geen standaard maat heb bestel ik twee maten, zodat ik wat niet past gewoon retourzend. Vooral Zara... ideaal om setjes bij elkaar te zoeken.

  5. Ik heb ook niet zulke goede ervaringen met H&M, vind de verzendkosten ook zonde van het geld, van een afhaalmogelijkheid in de winkel zou ik zeker gebruik maken. En het leveren duurt vaak heel lang. Meestal bestel ik kleding via Bonprix of Wehkamp. Ik ga eens kijken naar die webshop van Miss Etam!

  6. Als ik online koop is het geen kleding ik heb een hekel aan terugzenden als het niet past.
    Bol.com bezorgkosten waren geloof ik ook niet zo giga duur en ze zijn netjes op tijd.

    *
    Mn kindjes zijn altijd bijzonder ;D
    Mn huishouden daarintegen wil ik niemand mee vervelen elke dag haha
    Groetjes Famke

  7. Ik koop zelden iets via internet. Wij wonen op 10 minuten fietsen van de binnenstad en hebben alle denkbare winkels bij de hand (kledingwinkels, boekenwinkels, biologische supermarkt etc). Ik vind het in ons geval zonde van de verzendkosten.

    Groetjes Isabelle

    • Hoi Isabella,

      dat kan ik me voorstellen! Maar als het in de winkel 'op' is, dan kun je het dus eventueel nog online bestellen. En in het geval van Miss Etam dus zonder verzendkosten.

    • Dan is het inderdaad wel handig als er geen verzendkosten aan verbonden zijn.
      Wel kopen wij soms spullen op ineternet voor de pc bv. Een tijdje terug was de oplader stuk en konden wij deze via internet goedkoper bestellen dan in de winkel. Zo ook met een rubber voor de wasmachine, die kostte op internet ook goedkoper incl. verzendkosten.

  8. Hmmm..., ik zie dat ik als enige geen aankopen doe via internet? Kleding wil ik graag passen. Ik ben net iets langer dan gemiddeld, dus ik kom vaak ietsjes lengte te kort voor broekspijpen, lange mouwen en ruglengte. Dat's vaak wel wat lastig. Schoenen zou ik nooit kopen via internet, ook ivm de maat:43. Maar van een aantal merken weet ik wel hoe ze vallen en dat zou een overweging kunnen zijn om die eventueel eens via internet te bestellen.

  9. Winkelen jullie niet door eerst naar p-less of shopbuddie te gaan??? Bij de site van miss etam krijg je door eerst naar p-less te gaan 12,50 % van je aankoop in echt geld weer op je rekening gestort. Dus je koopt voor 100 euro en krijgt 12,50 retour?? Tikt lekker aan hoor. heb al meer dan voor 600 euro retour gehad in die paar jaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder