De grote verhuizing is begonnen

Op Kerstavond jeukten mijn handen stiekem om te beginnen met inpakken voor de verhuizing, maar ik hield mezelf streng voor: ‘Nee, het is Kerstavond!’
En op eerste Kerstdag verbood ik mezelf ook om te beginnen: het was immers Kerstmis?!

Maar gisteravond vloog het me ineens naar de keel: twee weken de tijd om ons hele hebben en houden in te pakken, en te verhuizen. Ik lag onrustig te woelen in bed. Dus toen ik vanochtend opstond, kon het me niet schelen dat het nog Kerstmis was, en ben ik gewoon begonnen met inpakken. In mijn hardloopkleding.

Want voor de broodnodige geestelijke rust en een kopje koffie, ren ik vanochtend eerst de acht kilometer naar het pannenkoekenhuis in Westendorp. Daarna ren ik terug, en gaan alle remmen los.

Want de Grote Verhuizing van 2011 is begonnen wat mij betreft!

Prettige Kerstmis!

Neem een email abonnement!

12 Responses to De grote verhuizing is begonnen

  1. Bij onze laatste verhuizing heb ik alle kinderen de opdracht gegeven om elke dag 5 dozen te vullen, dus elk kind elke dag 5 dozen. Ook hebben we nog een enkele dag hulp gehad van vrienden. Verhuisbedrijf hielp met de meubels en de laatste restjes. Uitpakken hebben we alleen gedaan. Verhuizen is heel veel gedoe. Sterkte en een goede start straks daar op jullie nieuwe plek.
    Henriette

  2. Ja… over twee weken al… ik zou dan ook zo in de verhuisdozen springen om te beginnen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je de onrust hebt… en gewoon wil starten. Succes met alle dozen vullen.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.