De grote verhuizing is begonnen

Op Kerstavond jeukten mijn handen stiekem om te beginnen met inpakken voor de verhuizing, maar ik hield mezelf streng voor: ‘Nee, het is Kerstavond!’
En op eerste Kerstdag verbood ik mezelf ook om te beginnen: het was immers Kerstmis?!

Maar gisteravond vloog het me ineens naar de keel: twee weken de tijd om ons hele hebben en houden in te pakken, en te verhuizen. Ik lag onrustig te woelen in bed. Dus toen ik vanochtend opstond, kon het me niet schelen dat het nog Kerstmis was, en ben ik gewoon begonnen met inpakken. In mijn hardloopkleding.

Want voor de broodnodige geestelijke rust en een kopje koffie, ren ik vanochtend eerst de acht kilometer naar het pannenkoekenhuis in Westendorp. Daarna ren ik terug, en gaan alle remmen los.

Want de Grote Verhuizing van 2011 is begonnen wat mij betreft!

Prettige Kerstmis!

Neem een email abonnement!

Comments

 1. Fijne feestdagen enne… ik snap het wel hoor, van die verhuizing. Zou bij mij ook gaan kriebelen.

 2. Heel veel succes! En ik kan het me ook wel voorstellen hoor. Het was gisteren wel kerst, maar ik heb bv ook wel even de was gedaan en flink opgeruimd. Lekker zitten doe je toch niet als er nog een groot karwei boven je hoofd hangt.

 3. Heb je niet iemand die je kan helpen met die klus zodat je nog wat van de kerst kan genieten? Sterkte met de verhuizing.

 4. Hahaha, ja mijn handen zouden ook gaan kriebelen…ik vind het al knap dat je je ingehouden hebt op kerstavond en 1e kerstdag 😉 Succes!

 5. Spannend! Ik zou me ook niet kunnen inhouden hoor!

 6. Je moet het ijzer smeden als het heet is toch? Al spannende dingen gevonden achter de boeken? Succes met inpakken. En met verhuizen straks!

 7. Heuj Lala en Po! Krijgen die ook een nieuw huisje?

 8. @Dee: alle Teletubbies verhuizen netjes mee. Ik ben nogal aan ze gehecht geraakt, toen mijn kinderen nog klein waren en de Teletubbies 20 minuten rust betekenden.

 9. Succes met verhuizen!!!

 10. Bij onze laatste verhuizing heb ik alle kinderen de opdracht gegeven om elke dag 5 dozen te vullen, dus elk kind elke dag 5 dozen. Ook hebben we nog een enkele dag hulp gehad van vrienden. Verhuisbedrijf hielp met de meubels en de laatste restjes. Uitpakken hebben we alleen gedaan. Verhuizen is heel veel gedoe. Sterkte en een goede start straks daar op jullie nieuwe plek.
  Henriette

 11. Oh wat heerlijk om zo gemotiveerd te zijn!
  Het is fijn om zo recht op je doel af te gaan.
  Succes met de verhuizing!!

 12. Ja… over twee weken al… ik zou dan ook zo in de verhuisdozen springen om te beginnen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je de onrust hebt… en gewoon wil starten. Succes met alle dozen vullen.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: