‘Nee, het gaat zo wel mee!’

Ik beken het met het schaamrood op mijn kaken: ik antwoordde nogal eens bevestigend op de vraag van de kassière: ‘Wilt u er een tasje bij?’

Bij supermarkten is het geen punt, want dan heb ik altijd mijn grote shopper bij me, maar als ik gewoon ‘in de stad’ ben, schiet mijn V&D schoudertas nog wel eens tekort in ruimte. En dan is zo’n plastic tasje best handig…

Maar tegenwoordig zeg ik ferm: ‘Nee, dankuwel’, en dan haal ik trots mijn mini-tasje uit mijn schoudertas. Voor slechts 89 cent gekocht bij de Zeeman, en ontzettend handig!

En waar dit soort tasjes vaak nooit meer in hun oorspronkelijke vorm terug te brengen zijn, bijvoorbeeld die van de Hema, laat deze zich moeiteloos weer in het hoesje terugproppen! Ik ben er echt heel enthousiast over.

Tetteretèèè!!!

Hoe vervoer jij je boodschappen?
Accepteer jij plastic zakjes?

Neem een email abonnement!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: