Problemen met laden Huisvlijt?

Sannah schreef dat, sinds de nieuwe layout, Huisvlijt soms moeizaam en langzaam laadt.

Dat vind ik als bezoeker altijd ontzettend vervelend, dus mijn vraag is: zijn er meer mensen die hier last van hebben?!

Neem een email abonnement!

10 Responses to Problemen met laden Huisvlijt?

  1. Bij mij gaart het ook wat langzamer.
    Volgens mij komt het door de reclame – ben niet zeker. Bij een andere blog die ik volg is ‘t helemaal erg (heel veel reclame), z├│ dat ik bijna nooit meer de berichten lees. Z├│ traag laadt Huisvlijt bij mij niet, hoor.

  2. Bedankt voor de feedback!

    Op zich staat er niet meer reclame dan op de oude layout, dus daar kan het eigenlijk niet aan liggen.

    Begon het trage laden meteen na de nieuwe layout, of pas later? Een paar weken geleden heb ik namelijk onderaan een handige balk geplaatst met daarop Twitter informatie en dergelijke. Zou het misschien daardoor komen???

  3. Sinds de Ten-Pages van je blog af is laadt hij juist sneller. Ik gebruik NoScript tegen JavaScript enzo. Ik zie dat je maar liefst 12 toepassingen hebt op dit blog. Op Moederfront zijn het er 15. De eerste keer laden als de computer aan staat, gaat ook altijd langzamer. Wordt juist de spanning opgebouwd, wat zal ze vandaag schrijven…

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.