17 Responses to Picknicken met mijn jongens

  1. @ Fluitenkruid: goed hè?! Ik had mobieltjes verboden tijdens ons natuurtochtje. Helaas had hij wel zijn iPod in zijn zak meegesmokkeld…

    @ Blikken Doos: ik was ook erg trots dat ik aan een tafelkleed had gedacht. En in mijn thermoskan zat koffie waar ik al suiker en melk had in gedaan, en ik had zelfs aan een eierdopje en lepeltje gedacht zodat mijn jongste zijn eitje kon oppeuzelen.

    Maar toen vroeg mijn middelste zoon: ‘Heb je aan de mosterd gedacht…’ Tsja, dat nou net niet.

  2. Ik vind je toch echt een sublieme moeder! Picknicken met alleen maar jongens, keurig zittend aan een tafel mét een tafelkleed, eierdopje, lepeltje…. Goed, hoor, RESPECT, maar ik krijg het hier niet voor elkaar. Gesmeerde boterhammen mee, hap, slik, weg en gaan met die banaan.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.