Jongenskapsels: voor en na!

Posted juni 25, 2011 in Huishoudelijke beslommeringen / 11 Comments

Nadat ik mij, voor de jongens, jarenlang liet inspireren door de halflange jongenskapsels van verwende soapacteurtjes, was ik lange manen ineens helemaal beu.

Bovendien klaagde Piet dat zijn haar in z’n ogen viel, en met een weersverwachting van ruim dertig graden, wist ik: ‘Het is tijd voor een kórt jongenskapsel!’

En dus stonden we vanochtend voor een dichte deur bij Knip & Go, ook al zei het bord bij de deur dat ze om 9.00 uur opengingen. Gelukkig ging om 9.05 de deur alsnog open, en werd Piet geknipt. En hier onder zie je het resultaat! Het is een heel ander jongetje! Maar wat een schatje.

Word lid van mijn RSS-feed


11 responses to “Jongenskapsels: voor en na!

  1. Ja, leuk hoor!
    Ik wil onze jongste ook knippen, maar de meiden vinden zijn haar zo cute zo… maar ‘k ga het toch doen, anders krijgt -ie een witte streep (want zonder zon) als het er uiteindelijk toch eens af moet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.