Groupon: flinke aanbiedingen en tips!

Ik lees de laatste tijd veel enthousiaste verhalen over Groupon, en in de Viva stond zelfs een heel artikel. Groupon onderhandelt met bedrijven, en maakt deals met ze voor kortingen die oplopen van 50% tot 90%.

Groupon stuurt dagelijks een kortingsbon

Vervolgens stuurt Groupon die aanbieding/kortingsbon naar haar leden. Vandaag is er bijvoorbeeld een aanbieding voor een volume heairweaving van 30 cm, die normaal 205 euro kost, en nu maar 79 euro. En dat is mogelijk omdat je met meerdere mensen tegelijk iets koopt. Het is de kracht van het collectief!

Goedkoop naar de bioscoop, kapper of ogen laten laseren

En laatst was er een aanbieding om je ogen te laten laseren voor 2000 euro minder dan je normaal betaalt. Toen kwam ik wel even in de verleiding! Maar ook goedkoop naar de bioscoop kan er tussen zitten, en dat vind ik helemaal leuk. Ik ga graag naar de bioscoop, maar ik vind dat best een duur uitje geworden.

Geld terug!

Wat Groupon uniek maakt is dat er een minimum aantal mensen moet zijn dat die kortingsbon koopt, anders gaat de ‘deal’ niet door. In dat geval betaal je niets.

Uit met de kinderen: check eerst even Groupon voor korting

Zeker nu de grote vakantie er aan komt, en je misschien uitjes gaat doen, is het de moeite waard dan eerst even op Groupon te kijken of er aanbiedingen zijn! Het kost niets om je in te schrijven tenslotte. En waarom meer betalen dan nodig is!

Je kunt je aanmelden op Groupon Homepage

Groupdeal: net zoiets!

Er zijn natuurlijk meteen bedrijven die zoiets naäpen, en om echt geen enkele korting te missen kun je je ook nog gratis inschrijven bij Groupdeal.nl

Wie heeft er ervaring met Groupon en Groupdeal?


N.B. Dit is géén advertorial, maar nadat ik dit logje had geschreven, heb ik wel gedacht: ‘Misschien is er wel een affiliate van deze sites!’ En toen dat zo bleek te zijn, heb ik díe links gebruikt.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: