Giveaway: emaille naam- of nummerbord!

Ik ben dol op van die nostalgische naambordjes en nummerborden, dus toen het internationale bedrijf Ramsign contact met mij opnam over de mogelijkheden om op Huisvlijt aandacht te besteden aan hun producten was ik enthousiast.

In 1991 blies Ramsign nieuw leven in de productie van klassiek geëmailleerde borden, inclusief op maat gemaakte naamplaatjes, adresborden, straatborden en huisnummerborden. Voor iedereen die van emaille houdt, of van nostalgie is het echt leuk om op hun website rond te neuzen.

In overleg met Ramsign is het een giveaway geworden: ik mag een naam- of nummerbord weggeven. De winnares mag zelf kiezen welke van de twee ze wil!

Wat moet je doen?

In onderstaand formulier zie je de vraag die je moet beantwoorden om kans te maken. Het antwoord vind je op Ramsign.nl .

Uit alle goede inzendingen wordt een winnares gekozen. Ik neem dan contact met je op, en je kunt aangeven hoe je het bord wilt hebben: serie, maat, lettertype, rand, tekst of nummer!

12 Responses to Giveaway: emaille naam- of nummerbord!

 1. Kijk, dit vind ik een heuls leuke give-away…. dus heb ik mijn inzending gedaan en zal nu mijn vingers tot kramp aan toe kruisen en een gebedje richten aan het random-kies-masjien..;)

 2. Leuk hè, Diana?! Ik vind ze zelf ook zo mooi. En als je zo’n reactie geeft wil ik je wel meteen tot winnares uitroepen.

  Het is maar goed dat er een Random Generator bestaat, want ik zou echt niet objectief een winnares kunnen kiezen!

 3. Leuk!!Ik dacht dqt dit niet meer werd gemaakt,echt hoor.Superleuk en trouwens, Deens is altijd sterk toch? Wij hebben Deense bedden,maar tig keer beter als de rest,wat nieuwer is en al uit elkaar ligt.Wij zitten aan de andere kant van de ocean en heel sporadish kom je het emaille tegen en dan denk ik,lyrish, o een erfstukje,cool.
  Ik wist dit echt niet,als we niets winnen,misschien een leuk idee voor husband voor vaderdag.
  Groeten,
  Wilma

 4. Ik doe ook mee, prachtige borden. Zo zoek ik er nog eentje om aan het begin van onze lange uitrit te hangen. Dan is het misschien eindelijk uit met alle mensen die verkeerd rijden en hier voor ons huis op het erf draaien (bij voorkeur zonder eventjes vriendelijk te zwaaien)

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.