14 Responses to Vondelpark na een zonnig weekend

 1. Ik snap het inderdaad ook niet dat mensen hun troep gewoon laten slingeren. Dan schaam je je toch, lijkt me?!

  Ik leer mijn kinderen ook altijd dat ze hun zooi moeten meenemen, en dat je ‘de natuur niet mag vervuilen’.

 2. Nou ik zie vuilnismannen niet als mensen met het laagste beroep hoor.
  Ben heel blij dat ze er zijn.
  En het beroep van huisvrouw staat voor mij op nummer 1. Ik hoop er snel weer 1 fultime te zijn.
  groetjes van Kaatje

 3. Na popconcerten of festivals is het ook altijd een zooitje. Ik ben één keer op het christelijke Opwekking festival geweest. Op de laatste dag riepen de artiesten gewoon het publiek op de rommel op te ruimen. Het weinige wat er toen op de grond lag werd zonder morren mee genomen. Ik was positief verrast, nog nooit meegemaakt dat na een megaevenement het zo netjes achterbleef.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.