Ik verlang naar de transportfiets van de Aldi

Ik ben mijn dertig jaar oude Gazelle eigenlijk heel erg zat. Helemaal nu de remmen het niet meer doen. En prompt zag ik in de folder van de Aldi een prachtige, zwarte transportfiets staan. Hij kost 219 euro, en glansde me stoer tegemoet. Het was liefde op het eerste gezicht.

Maar weet iemand hoe de kwaliteit van fietsen van de Aldi is? Zijn die wel sterk? En een soortgelijke fiets heb ik ook bij de Hema gezien, maar ook daar heb ik mijn twijfels over de kwaliteit.

Dus ik hoop eigenlijk dat iemand hier ervaring heeft met een fiets van de Aldi of Hema.

Als die positief zijn, dan weet ik namelijk wat mijn wens voor moederdag gaat worden!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: