Wie niet waagt, wie niet wint

Soms moet je je nek durven uitsteken, en dus heb ik met trillende handjes het manuscript van mijn blog Berichten van Het Moederfront op TenPages.com gezet.

Wat is TenPages?

TenPages is een platform waar schrijvers hun werk kunnen publiceren, en bezoekers hun werk kunnen lezen, en eventueel ondersteunen. Dat ondersteunen kan door middel van het kopen van aandelen. Zo’n aandeel kost 5 euro per stuk, en als een schrijver 2000 aandelen heeft verkocht, wordt zijn of haar boek uitgegeven door een officiële uitgeverij.

Word aandeelhouder

Het leuke als aandeelhouder is, dat je schrijvers kunt steunen, en je waardering kunt laten blijken. En mocht de schrijver de 2000 aandelen niet halen, dan krijg je 4 euro terug van de oorspronkelijke investering van vijf euro. Maar haalt de schrijver de 2000 aandelen wel, dan deel jij als aandeelhouder in de winst!

Kortom: ik vind het een vrij briljant concept, en nadat ik al mijn moed had verzameld, heb ik mijn manuscript geplaatst.

Dus voor iedereen die wil investeren in een boek, of mij wil helpen Berichten van Het Moederfront tot een boek te maken, koop een aandeel!

Mijn eeuwige dankbaarheid krijg je er gratis bij.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: