't Heerlijk avondje is gekomen en gegaan.

Schermafbeelding+2010 12 04+om+16.22.40

Dankzij Marktplaats en de Wibra heeft Sinterklaas diverse hartewensen kunnen vervullen! Zo vergaapte ik me al een tijdje aan die schattige lepeltjes van Blond Amsterdam ad. 15 euro, waarvan Sinterklaas een goedkope versie vond bij de Wibra voor zo'n 2,75.

En op ebay.co.uk scoorde de Sint een heus Buzz Lightyear pak voor 8 euro.

We dachten dat Sint rond vijf uur zou langskomen, maar rond een uur of één 's middags hielden de kinderen het al bijna niet meer. Toen kwam Sint onverwachts al om drie uur, dus dat viel mee! (Met dank aan ons buurjongetje dat op de bel kwam drukken!'

Hebben jullie een fijne Sinterklaasavond gehad?

Schermafbeelding+2010 12 04+om+16.27.10

Vergelijkbare berichten

9 reacties

  1. Wij hebben Sint verzocht de kadootjes vannacht door de schoorsteen te kieperen. Dan hoeven de kids niet al stuiterend tot de avond te wachten.
    Wat een prachtpak!! Alvast klaar voor een job als manager bij AH!!

  2. Wij vieren het morgenavond. Dus nog één dag te gaan. vandaag was het een makkelijke dag. We zijn er met de slee opuit getrokken. Wat een pak zeg. Heerlijk. Morgenmiddag gaan we eerst even bij zus op visite en dan rond zes uur....worden de pakjes bezorgd (als het goed is)
    Heel gaaf cadeau!!!! Dat Buzz pak.

  3. wij gaan zo pakjesavond vieren :-)
    morgen moet ik misschien werken dus dan is het vanavond handiger!

    een paar jaar terug hebben wij inderdaad ook een paar x pakjesochtend gevierd...konden de kids de heeeeeeeeeeele dag spelen!

    leuke kado's had jullie sint meegenomen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.