SunUnited: te mooi om waar te zijn?

Ik heb al eens eerder geschreven over mijn verlangen naar zonnepanelen. Helaas zijn die dingen zo duur, dat het bij verlangen bleef, maar toen vond ik SunUnited. SunUnited is een bedrijf dat jouw dak huurt, en er zonnepanelen op plaatst.

Zij verzorgen de subsidieaanvraag, en doen de investering in de zonnepanelen. De enige kosten die je maakt zijn een eenmalige inschrijfvergoeding van 20 euro exclusief btw. Die vergoeding betaal je voor de tijd en moeite die zij steken in de subsidieaanvraag.

Ik vind dit geweldig klinken, maar het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat meestal ook…

Maar de website komt op mij wel heel gedegen en betrouwbaar over.

Dus mijn vraag aan jullie: heeft iemand van SunUnited gehoord?
En misschien zelfs ervaring met dit bedrijf?
Is het legitiem, of is het inderdaad te mooi om waar te zijn?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: