17 Responses to Studiedag: een misleidende term?

 1. hoe bedoel je misleidende term? Het is niet de bedoeling dat de kindjes thuis gaan studeren šŸ˜‰
  Als moeder begrijp ik dat het soms lastig is, maar als docent weet ik dat het ook hard nodig is! Overleggen/nieuwe dingen implementeren lukt gewoon minder goed na een dag lang kinderen in je klas te hebben gehad…

 2. bij de school van mijn dochter plakken ze de studiedag meestal precies 1 dag na een vakantie, dit is dus een kleine vakantie verlenging (teveel ouders hebben geklaagd en het heeft z’n vruchten af geworpen!)

 3. Dat de studiedag geldt voor de meesters en juffen daar ben ik nu ook achter. Maar toen ik nog een jong en naĆÆef moedertje was, dacht ik heus dat Studiedag betekende dat mijn kinderen eens flink aan het studeren werden gezet.

 4. haha, ik begreep het eerst ook nooit! Bij ons plannen ze studiedagen zoveel mogelijk achter een vakantie. Dan heb je dus gewoon een dag langer vakantie. En dat is wel zo handig…..
  Ideetje voor bij jullie op school?

 5. Hoi Spaarvarkentje,

  mooi is die Chesterfiel hĆØ?! Daar ben ik echt heel blij mee. Ik vond hem op Marktplaats voor 25 euro, anders deed de verkoper hem naar het grof vuil. De kussen zijn weliswaar niet origineel, maar ach, voor 25 euro ben ik er superblij mee.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.