Reacties

Cashewnoten van de Lidl versus Jack Klijn — 13 reacties

  1. Ik ben dol op ongezouten cashewnoten. :D Ik vind die van de Jumbo (olacy) lekkerder dan die van de AH. Die van AH zijn altijd wat zachter op de een of andere manier.

  2. Meestal van de Lidl.....Omdat ik vlakbij de grens woon en meestal in Duitsland boodschappen doe koop ik ze daar, de meeste Lidl-produkten zijn er 5 ct, 10 ct of meer goedkoper....
    Manlief is gek op de pinda's (zout), mijn favoriet zijn de cashewnoten en de notenmelange.

  3. Ik ben dol op cashewnoten maar eet ze niet vaak. Voor door het eten haal ik de euroshopper en voor de luxe heel heel heel soms op de markt. En dan zijn ze vaak nog warm, dan moet je oppassen dat ze bij thuiskomst niet al op zijn ;)

    Groetjes Isabelle

  4. In principe zijn ze wel gezond, maar de meeste cashewnoten zijn gebakken in olie. Dat maakt dat ze weer verzadigde vetten hebben gekregen. Ze zijn heerlijk hoor, daar niet van! Als je cashewnoten bv bekijkt uit de natuurwinkel zijn die veel lichter van kleur omdat die nog niet gebakken zijn. Die bevatten nog de onverzadigde gezonde vetten.

    Consuminderen met Marianne

  5. bij een goede notenwinkel worden de noten gebakken in zuivere arachide olie, is pinda olie, puur plantaardig, heeft geen negatief effect op het cholesterol gehalte in je lichaam. en noten zijn zo wie zo gezond. eet met mate, maar elke dag een handje noten is een onderdeel van de schijf, dus lekker en gezond, bij de Hema koop je toch ondergoed, en bij de Lidl en Aldi kan je prima suiker kopen, maar noten eet je toch omdat ze lekker zijn, Koop dan eens een beetje, maar echt lekkere verse!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder