7 Responses to Kindertraktatie groep 4

  1. Dát is nou een leuke traktatie die je geen uren kost. Want ik kan mij nog herinneren toen mijn kinderen op de basisschool zaten, dat er complete kunstwerken tussen zaten, heel erg mooi hoor, maar per traktatie moeten de ouders er wel een kwartier mee bezig zijn geweest.
    O ja….nog gefeliciteerd met je jongste kind! Beetje laat…

  2. Het leuke aan deze traktatie is dat de jarige job ze zélf kan maken!

    Mijn belangrijkste bezwaar tegen deze traktatie is dat die niet gezond is, maar sinds het blokje kaas zelfs in diskrediet is gekomen, heb ik dat maar los gelaten.

    En iets moeilijks knutselen doe ik niet, aangezien veel van deze frutsels al op het schoolplein verloren worden, en anders thuis in een prullenbak eindigen.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.