Celebrations

De namaak Celebrations bij de Lidl zijn in de aanbieding: twee doosjes voor 3 euro. Omdat dit soort zaken altijd handig is om in huis te hebben, voor onverwacht bezoek en onverwachte verjaardagen, mikte ik er onmiddellijk enthousiast twee in mijn karretje. Dat was op maandag.

Nu is het donderdag en ze zijn alweer op! Op dinsdagavond had Maartje de laatste avond van categesatie, en als bedankje voor de gastvrijheid en moeite, had ik haar een doosje meegegeven voor de gastvrouw. En vandaag was Ots juf jarig.

Zoals ik al zei: ontzettend handig om in huis te hebben, die nep Celebrations.

Wat heb jij altijd in huis?

4 Responses to Celebrations

  1. Wij hebben hier in de stad een winkeltje wat gerund en gevuld wordt door mensen met een beperking. Vaak hebben ze daar zulke ontzettend leuke dingetjes liggen voor heel weinig. Zo hebben ik van de zomer een hele lading leuke originele tuinfakkels gekocht voor 1,25 per stuk. Leuk inpakken en altijd weer iets leuks om weg te geven. Zo hebben ze ook altijd leuke washandjes en gastendoekjes liggen( leuk geborduurd enz) voor nog geen 2 euro. Altijd leuk en handig om in huis te hebben!

    en wat eten betreft heb ik idd altijd pasta, rijst en bijbehorende sausjes in huis. net als een paar blikken groenten.. je weet maar nooit en het is hier altijd een zoete inval, zeker onder het eten…

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.