Goedkoop boeken lezen

Ik ben dol op lezen, en dus op boeken. Maar boeken zijn niet goedkoop en daarom bezoek ik wekelijks de boekhandel, gewapend met pen en papier.

Dan noteer ik alle heerlijkheden die ik graag wil lezen, en fiets dan snel naar de bibliotheek. En als de bibliotheek ze (nog) niet heeft, dan reserveer ik ze thuis via internet. Ik vind de bibliotheek dan ook paradijselijk. Al die boekenkasten vol met nieuwe werelden en verhalen om te ontdekken!

En niet alleen dat: tegenwoordig haal ik er ook dvd’s en de Linda, Viva, J/M en Esta. Ik kan dan ook met trots en blijdschap te zeggen dat ik volledig ‘abonnementsvrij’ ben.

In onbezonnen tijden was ik lid van Ouders van Nu, Kinderen, J/M, Viva en Esta. Soms wel van drie tegelijk. Maar anders dan boeken, lees je tijdschriften meestal maar één keer. Vervolgens liggen ze te verstoffen tot ze, in een opruimerige bui, naar het oud papier worden verbannen.

Dankzij de bibliotheek blijf ik op de hoogte van de nieuwste boeken, en kan zonder geld uit te geven mijn leeshonger stillen.

En is een boek zo verschrikkelijk mooi, dat ik het de aanschaf waard vind, dan doe ik dat tweedehands bij Bol.com of via Marktplaats.

Lees jij veel?
En heb je een lievelingsboek/schrijver?

Boeken die ik heb gelezen!

Dit vind je misschien ook interessant!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: