Wonen met de seizoenen.

Ik mag graag onze kamer opnieuw indelen en veranderen. Er gaat niets boven dat frisse gevoel van een nieuwe start en een nieuw interieur. Maar in onze huidige woning kan ik weinig verschuiven. Twee muren zijn bezet door een verwarming en een derde door een openhaard.

Daarom verander ik ons huis maar met de seizoenen. Ik kleed onze bank in winterdracht, en vervang het schilderij met herfstkleuren door een winterprent.

Zie hoe ik woon met de seizoenen! Om precies te zijn: met de winter.

Deze bedbank vond ik bij de Kringloop voor 35 euro! Met een dunne matras van de Ikea een prima zitbank. Het hoeslaken komt van de V en D, en de ‘gouden’ kussenhoezen heb ik gemaakt van gordijnen van de Kringloop.

Dit schilderijtje is door de opa van mijn man gemaakt, met inkt.Woon jij met de seizoenen?
En hoe doe je dat?

Comments

  1. Ik ontdek net via Moederblogs je blog en ik ben helemaal gek op je bedbank! Geweldig, dat je zo iets nog kunt vinden…en dan voor die prijs, super!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: