Reacties

Seizoenen om te zoenen: leven met de jaargetijden — 36 reacties

    • Dat is het echt Judy! Ik vind ze echt ideaal, want wij krijgen echt altijd overal vlekken in. En dit vloerkleed gooi je echt zo even in de wasmachine. Ik kocht de mijne via bol.com.

  1. Ik leef op in de winter, dat is echt mijn seizoen, het wordt iedere dag lichter, een heerlijke vrieskou, een metertje sneeuw. De aanloop naar de lente is voor mij het mooiste jaargetijde. De zomer is voor mij ook vaak gewoon te warm.

  2. Ik hou van de seizoenen. Moet er niet aan denken om maar steeds mooi weer te hebben, echt waar. Ik hou zo van het afwisselende weer van Nederland. Ik pas niet eens echt bewust mijn huis erop aan net als jij. En heb trek in andere dingen dan bijv. in de zomer. En heerlijke warme cholademelk van echte cacao zonder suiker zodat je de echte smaak van chocolade proef. Soms druppeltje Grand Marnier erin of wat kaneel. De tuin zien veranderen. De wolkenlucht.
    De zomer is mijn minst leuke seizoen zeker nu de temperaturen zo hoog kunnen zijn.

  3. " I like winter, spring is nice, let's skip summer and do fall twice".

    Ooit gelezen in een reactie op een soortgelijk blogonderwerp. Is blijven hangen want zo denk ik er precies over!

  4. Bij mij is de zomer favoriet. En dit jaar is de herfstdip/winterdepressie er helaas keihard in geknald bij me. Het begon eind september al. Zó somber. Inmiddels ben ik op het punt dat ik aftel tot de lente. Vandaag nog 107 dagen;).

  5. Ieder seizoen heeft inderdaad z'n charmes, maar ik denk dat ik toch meer een lente/herfst type ben. De zomer wordt me te heet en de winter nog steeds te koud 😜 Fijne Sinterklaas!

  6. Die bedbank is echt wel heel erg mooi.

    Ik had vroeger een hekel aan de winter. Tegenwoordig kan ik ook die wel appreciëren, misschien komt dat door het ouder worden. Alles lijkt dan rustiger en meer oké worden, dus ook de winter misschien.

  7. Van mij mogen ze herfst sowieso afschaffen. Wat een deprimerend seizoen vind ik dat. Alles gaat maar dood en wordt koud. De andere seizoenen kan ik waarderen al zou de zomer wat mij betreft best langer kunnen en de winter korter.

  8. Aan elk seizoen is er wel iets leuks vind ik zelf. Lente met alles dat in bloei staat, het warme van de zomer. Wandelen tijdens de herfst is leuk en dan de gezelligheid van de feestdagen in de winter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder