Cake bakken en opvoeden

Verleid door de prachtige afbeelding van een roze cake kocht ik een pak o’Lacy cakemix. Maar eenmaal thuis bleek de inhoud van het pak enkel uit ordinair cakemeel te bestaan. In hele kleine lettertjes achter op het pak stond een uitleg hoe je roze glazuur moest maken van poedersuiker.

Ik had eigenlijk geen zin meer, maar de kinderen wel, en dus besloot ik om er dan maar muffins van te maken m.b.v. mijn siliconen muffinvorm van de Action.

Het hele proces van aankoop van de cakemix, de teleurstelling dat de inhoud anders was dan het plaatje, de twijfels of het wel zou gaan lukken en het uiteindelijke resultaat doen me sterk denken aan moederschap en opvoeden.

Ook dat is vaak anders dan verwacht, je vraagt je soms af of het allemaal wel goed komt, maar uiteindelijk is het resultaat verrassend goed.

De verleiding

 

 

 

 

 

 

Uh-oh: gaat dit nog goed komen?

 

 

 

 

Toch een prachtig resultaat!

 

 

 

 

Ik kan alleen maar hopen dat het met de opvoeding van de kinderen ook zo werkt!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.