Reacties

Het is oké om een pauze te nemen. Ook als het werk nog niet af is. — 22 reacties

    • Fijn zulke vast rustmomenten Marjolein. Ik heb dat 's ochtends om 10 uur. Maar dan heb ik de keuken wel eerst netjes opgeruimd. Anders zit ik toch niet zo lekker.

  1. nee, ik ben daar superslecht in, ik heb geen rust tot ALLES inorde is... soms doe ik 5u werk(thuis hé, wassen,vouwen,stofzuigen,dweilen,...)non-stop, daarna ben ik echt kapot. Ik wel enorme bewondering voor mensen die het wel kunnen en stiekem jaloers ook :-)

  2. Heb een vriendin die heerlijk op haar vrije ochtend met de gordijnen dicht met een pot thee en chocola op de bank netflix gaat liggen kijken terwijl de rotzooi van vier dagen drukte overal is. ik wou dat ik het kon. misschien moet je je erin oefenen, maar ik zit toch lekkerder als de dingen min of meer in orde zijn!

  3. Ik kan het redelijk tot goed, hoewel ik ook heel goed door, door en door kan gaan, het jammer vind dat ik geen energie metertje heb.
    Ik kan prima gaan zitten en een bakje thee/ koffie nemen, als er iemand komt gaan zitten.
    Ik hanteer al jaren de gedachte, wanneer ik niet goed voor mezelf zorg, kan ik niet voor een ander zorgen, dit draag ik zeker ook naar collega's uit!
    Het hoeft niet lang te zijn, 5 min kan al voldoende zijn om weer fris verder te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder