Reacties

Tweedehands merkkleding: tip — 3 reacties

  1. Ik koop en verkoop veel tweedehands kleding. Bij een tweedehands kinderkledingwinkeltje in de buurt of via Marktplaats. Geeft toch niet dat het al eens gedragen is en soms is het zelfs nog nieuw! Al geef ik niet veel om merken, soms heeft het wel echt meerwaarde!

    • Ja, van sommige merken hoor ik dat de kwaliteit ook echt beter is. Soms zelfs zo goed dat tweedehands gekochte kleding opnieuw verkocht kan worden omdat het nog zo mooi is!

  2. Ik ken Vintykids en Vintywoman niet, maar het lijkt me wel leuk om leuke kledingstukken te scoren aan een mooi prijsje. Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit gaan winkelen in een tweedehandswinkel, maar zou het wel eens willen doen omdat er zoveel leuke kledingstukken te vinden zijn. En je kan inderdaad je eigen kleding binnenbrengen, zo kan iemand anders er van genieten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder