Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris!

villages paris

Niet voor niets is Centerparcs populair onder jong en oud! Het heeft van alles te bieden voor elke leeftijd en elke persoonlijkheid! Rustzoekers vinden er rust en natuur, en mensen die graag op avontuur gaan vinden er leuke activiteiten om te doen.

Er is nu een speciale kennismakingsaanbieding voor Villages Nature Paris : vanaf €587 voor 4 pers. / 3 nachten incl. verplichte kosten. Deze aanbieding is te boeken t/m 25 juni a.s.

Over Villages Nature Paris

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik niet zo’n vakantieganger ben, maar van onderstaand introductiefilmpje gaat zelfs mijn verstokte thuisblijfhart sneller kloppen! Villages Nature Paris doet bijna sprookjesachtig aan. Het is een prachtige combinatie van natuur, ontdekken, water en dat alles op 32 kilometer afstand van Parijs.

Kijk zelf maar:

Wat heeft Villages Nature Paris jou en je gezin te bieden?

  • Villages Nature Paris ligt in het midden van de natuur.
  • Je hebt onbeperkt toegang tot de 5 werelden van Centerparcs: sport- en spelactiviteiten midden in de natuur.
  • Animatie, familieworkshops, shows en andere activiteiten zijn inbegrepen bij je verblijf.
  • Het zwemparadijs Aqualagon.
  • De boerderijwereld: dieren, moestuinen, serres en stallen.
  • Parijs ligt maar 32 kilometer verderop.

Impressie

centerparcs

centerparcs

Praktische informatie

Op dit moment kun je nog gebruik maken van de kennismakingsaanbieding: een verblijf voor 4 personen vanaf €587, incl. verplichte kosten. Je kunt dit verblijf nog boeken tot 25 juni a.s.

Dus als je nog op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming, dan is Villages Nature Paris een goede keus!

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Linkpizza.

50 Responses to Heb jij al een vakantie geboekt? Tip: Villages Nature Paris!

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar het artikel, maar om een of andere reden kan ik het artikel niet lezen. Na de titel zie ik gewoon een leeg scherm.. ik wou dit toch even melden. x

  2. Klinkt goed! Nu moet ik zeggen dat ik niet zo’n centerparcs fan ben, maar het idee dat in de de buurt van Parijs is vind ik dan wel weer aantrekkelijk klinken. Dat je zowel de rust en de drukte kunt opzoeken

  3. Wat ziet het er gaaf uit! Heel toevallig ben ik nog opzoek naar een leuk vakantie adres voor september. Ik moet snel zijn om gebruik te kunnen maken van de actie. Maar zal het zeker in overweging nemen. Dankje voor het delen!

Leave a reply

CommentLuv badge