Reacties

Huh?! Waarom ligt die auto aan de ketting — 21 reacties

  1. Geen isee, maar ik zou sowieso kijken of er geen verboden middelen ofzo in verborgen zitten! Stel dat een kind zoiets vondt, wat hier in onze gemeente al gebeurd is. Spelende kinderen die in een bosje aan de speeltuin een kinderrugzakhe gevonden hadden. Bleek gevuld te zijn met pillen, wiet en zelfs een spuit. Brr.

  2. Ik denk dat het is om de auto's langzamer te laten rijden. Ik heb ergens ook een keer weken een fiets zien staan. Dit is net zo'n actie. En het lijkt een beetje op die poppetjes die je soms overal ziet staan. Die zijn er ook om de automobilisten langzamer te laten rijden. En die zitten ook vaak vast met een ketting omdat ze anders gejat worden

  3. Schepen worden aan de ketting gelegd als ze niet zeewaardig meer zijn, of als de eigenaren rekeningen niet betalen.
    Dus deze auto ligt aan de ketting omdat hij in de huidige staat niet aan het verkeer mag deelnemen of omdat de wegenbelasting niet betaald is.

  4. Haha, precies de vragen die ook door mijn hoofd zouden gaan! Helemaal niet raar om te vragen, anders blijft het toch maar door je hoofd gaan! Misschien hebben ze geen plek om hem op te bergen en is dit the next best thing?

  5. Dit is echt, zoals boven al aangegeven is, om automobilisten te laten weten dat er spelende kinderen in de buurt zijn die evt. de weg op
    kunnen lopen. De ketting is tegen het meenemen.

  6. Dat is een hele goeie vraag, ik zou het gewoon vragen haha. Misschien maakt een kindje er gebruik van en omdat hij/zij niet de weg op mag schieten zetten ze em vast? Geen idee haha. Liefs.x

    • Dat vind ik ook een goede verklaring Joyce. Zo kan een kind er wel op, maar er niet mee vandoor gaan. Ik dacht niet dat ze daar nog kleine kinderen hadden, maar ik zal de volgende keer eens goed speuren naar signalen van kleine kinderen!

  7. Mijn idee is dat de buren dit vrachtwagentje op hun terrein gevonden hebben en als de eigenaars terugkomen kunnen ze bij de buren aanbellen. En gaat niet iemand er met de buit vandoor! Maar dat is dus maar een mogelijkheid en misschien niet de meest logische!
    Grappig!

    • Nee, en ik vraag het me nog steeds af! De auto ligt nu op een andere plek bij het huis aan de ketting. Maar om nou aan te bellen om het te vragen vind ik ook zo wat. Als ze een keer buiten lopen vraag ik het!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder