Reacties

53 dingen die je kunt doen met je smartphone — 26 reacties

  1. Internetbankieren, appen, calorieën bijhouden ( deed ik ) en natuurlijk foto's maken dat is echt wel nr 1 op de lijst waar ik mijn telefoon voor gebruik.
    Een boek lezen lijkt me trouwens niks. Ik vind het fijner om echt een boek vast te houden.

    • Geocoaching heb ik een keer gedaan met mijn jongste zoon. Dat was inderdaad superleuk vond ik. Pokemons vangen hoor ik niet veel meer over.

      Is het nog steeds zo'n rage eigenlijk?

  2. Mijn activiteiten komen eigenlijk wel overeen met die van jou!
    Vooral heeeeel veel op mijn smartphone bezig.
    Soms echt wel eens teveel.
    Mijn hele leven staat zo ongeveer op dat ding.
    Misschien maar eens afkicken?

    • Dat lijkt me nog niet makkelijk als je hele leven er ongeveer op staat MamaIssues. Ik denk dat je dan dus wel alternatieven moet zoeken voor je smartphone, want anders heb je hem simpelweg nodig.

  3. Mijn oude koelkast heeft het na een jaar of 15 begeven. Ik heb nu ook een "smartphone." Hoewel zo smart vind ik die nu ook weer niet. Al vermoed ik dat dit meer met mij te maken heeft. Een foto maken lukt, maar om deze op mijn PC te krijgen is me nog niet gelukt. Bellen kan ook, maar het word echter een ramp als ik een instantie bel waar een keuzemenu van toepassing is. Als er gevraagd wordt om cijfertjes in te toetsen zijn deze niet meer zichtbaar. Natuurlijk zijn er legio mogelijkheden met zo'n ding. De meest basale handelingen zoals bellen of gebeld worden zijn echter dermate complex dat voor mij de lol er behoorlijk van af is. Zelfs met handleiding. Toch maar eens kijken of er nog ergens zo'n ouderwetse "koelkast" te koop is.

  4. Whats appen, Facebooken, Twitteren, Instagrammen, concepten schrijven voor mijn blogs, reageren op reacties welke ik op mijn blog krijg, internetten en meer! Handig hoor.. Een smartphone .. X

  5. Oh ik doe ook zoveel met mijn smartphone, bellen nog wel het minst denk ik :D Vooral whatsapp, social media, mail, sms, foto's maken, blogs lezen en bankieren doe ik veel op mijn telefoon. Online shoppen trouwens ook.

    • Het is de bedoeling dat ik in bijzijn van mijn dochter niet meer mijn mobiel gebruik. Foto's maken mag wel en bellen ook, maar internet en WiFi staan uit. Vandaag begonnen en ik denk dat ik het gewoon standaard probeer te doen. Het hoeft niet maar één maand.
      Op mijn blog staat een heel artikel erover :)

    • Aha! Dat doet me denken aan die reclame waarin een kind haar moeder vraagt of ze niet meer zo vaak op haar smartphone wil zitten....

      Goed van je. En veel succes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder