Reacties

Shoplog van donderdagochtend 13 oktober 2016 — 17 reacties

  1. Ik werk altijd op donderdag;) en op vrijdag maar vandaag lekker vrij.Rest van de week zie je mij ook niet in de stad trouwens, ik ga echt nooit zomaar de stad in!Laatste keer was volgens mij nog ver voor de zomervakantie!

    • Fijn om op vrijdag vrij te hebben denk ik. Dan heb je een lekker lang weekend stel ik me zo voor.

      Als je niet zo maar de stad in gaat kom je ook niet in de verleiding voor impulsaankopen, dus dat is erg slim!

  2. Mijn donderdag-ochtenden zien er niet iedere week hetzelfde uit. Is het mooi weer dan ga ik fietsen, wandelen of in de tuin werken. Is het weer slecht dan rommel ik binnen wat, ga naar de sportschool of zit lekker met een boek op de bank! Soms spreek ik met iemand af om iets leuk te doen. Afgelopen donderdag met jongste zus tijdens een heerlijke lunch, gezellig bijgepraat!

  3. Vestjes kun je idd nooit genoeg hebben. En deze kleur is volgens mij ideaal.
    Mijn donderdagochtend... kinderen naar school brengen en wat aanrommelen in huis. En soms werken, voor de klas staan, op donderdag.

    • In de file staan lijkt me echt waardeloos. Vooral als het bijvoorbeeld dagelijks is. Wat is het bij jou een toevalstreffer of sta je vaak in de file?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder