Reacties

Zeemeerminnenstaart: zwemmen of op de bank? — 25 reacties

  1. Dit is zeker een wonderlijke trend! Mij spreekt het eerlijk gezegd niet zo aan. Ik zou me erg bevangen voelen in zo'n staart tijdens het zwemmen. Krijg er bijna een claustrofobisch gevoel van als ik er nog maar aan denk. Beetje eng vind ik dat, om tijdens het zwemmen zo in je bewegingsvrijheid beperkt te zijn.

  2. Dank je wel voor je post, ben nl al behoorlijk lang op zoek voorin dochter, nu via jouw link een staart gekocht voor 10,21 euro. Den dat ik hem nog even in de kast leg en hem straks als cadeau geef of voor haar verjaardag of voor sint er klaas.

  3. Om eerlijk te zijn lijkt het me best bijzonder om dat een keer te doen, maar met mijn geluk en afwezigheid van buikspieren ben ik bang dat ik verzuip ;). Ik ga wel voor het dekentje :p. Liefs.x

  4. Mijn cadeaudochter heeft een cursus zeemeerminzwemmen gevolgt bij Onda,en ze doen het daar zo leuk!! Ze vind het helemaal super en dat is het ook, maar je moet zeker de techniek leren (vooral het ontsnappen uit zo'n staart bij nood)voordat je het gaat doen want ongevaarlijk is het niet (denk er bv aan dat je niet kan lopen of staan met zo'n staart dus je moet steeds in het water blijven drijven).
    Ik zou zeker zeggen bij aanschaf koop een staart waar ze mee zwemmen bij de lessen, want de omgang met staart is dus zeker niet ongevaarlijk en ik zou het risico bij kids met een goedkope niet durven nemen..Onze ervaring is dat iig de zwembaden in en rond D'chem het reuzeleuk vinden als ze komen met staart, mits er een diploma gehaald is. Bij die lessen kunnen ze overigens een staart lenen zdat je er niet meteen 1 hoeft aan te schaffen als ze het niet leuk vinden.

    Om het over de deken te hebben.. die laat ik hier thuis maar niet zien ;-) :p

    • Ik denk dat je zo'n staart inderdaad niet zonder begeleiding moet uit proberen. Het klinkt best een beetje eng zo. Maar leuk dat je cadeaudochter zo heeft genoten van de cursus. Het lijkt me ook best bijzonder!

  5. Mijn dochter had een zeemeerminnenfeestje waar ze staarten van zeemeerminnenfeest.nl gebruikten. Wij hebben er ook 1 aangeschaft, die was goedkoper dan bij de andere webshops.

  6. Zo'n zeemeerminnen staart is inderdaad super om te zien, maar lijkt mij erg gevaarlijk! Voor mijn zoontje heb ik van de zomer zo'n haaienvinnetje gekocht (van die reclame) dat stond ook echt super schattig. Deze belemmerde het zwemmen/spelen totaal niet in ons zwembad in de tuin. Maar als we naar het strand gaan blijft de vin thuis hebben we afgesproken;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder