Reacties

Wat zit er in mijn tasje in 2019? Met terugblikken! — 23 reacties

  1. Mijn tasje bevat meestal: Portemonnee, telefoon, huissleutels, pijnstillers, tampons, maandverband, zakdoeken en een pen. Dat is wel de standaarduitrusting. Valt best mee toch?

  2. In mijn tassen zit alleen ,zakdoekjes pen en papier, sleutels leesbril boodschaptasje en mijn portemonnee en gsm verhuis ik naar de tas die ik dat moment meeneem.

  3. Ik gebruik meestal een vrij grote tas, en daar zit van alles in. Je zou het zooi kunnen noemen (hoewel er niet echt rommel in zit normaal gesproken), maar ik noem het liever 'op alles voorbereid zijn'. Dus ja, naast opvouwbare tasjes, telefoon en portemonnee, heb ik ook opladers bij me, een paraplu, pepermuntjes, mijn agenda... en nog veel meer ;)

  4. Leesbril (anders kan ik sommige labels in de winkel niet lezen), smartphone, portomonnee, OV-card, opvouwbaar tasje met stippen, nog een klein gazen zakje voor fruit etc, Smint, lippenstift, in de zomer zonnebril en waaier, zuidwester, en/of parapluutje,pen, opschrijfboekje (al noteer ik vaak in de telefoon), huissleutels. Veel dus.

  5. Ik heb dus echt geen 'tasje' he. Ik heb altijd mijn camerarugzak bij me. Ik denk dat het mes onderin nog wel het meest opzienbarende is. Of het feit dat ik hem ook gebruik misschien. Ik waag er allicht nog eens een blogpost aan.

  6. Papieren zakdoekjes
    Een pen
    2 herbruikbare tasjes
    Ontsmettingsgel voor de handen
    Handcreme
    Lipbalsem
    Immodium
    Glucagen-pen
    Druivensuiker
    Zoetjes
    Portemonnee
    Brilpoetsdoekjes
    Mapje met klantenkaarten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder