Reacties

Het is weer voor een ijsje — 37 reacties

  1. Oh heerlijk!! Ikzelf houd ook erg van chocolade ijs. Die hebben ze overal wel. Maar als ze dropijs hebben, dan neem ik dat erg graag! Kinderbueno ijs ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar. Nog nooit tegengekomen.

  2. Allereerst leuke kinderen

    Tekent jou dochter die leuke tekenningen bij de Blog,s

    Op ijs ben ik dol.
    Liefst stragiatella
    Nu is er een aanbieding bij Social Deal.
    Een aanrader zo ie zo .,leuke uitjes en fijne prijzen

  3. Als ik ijs eet heb ik het zelf gemaakt. Ik maak ijs van overrijpe bananen. Die vries ik in en daarna in de blender met een scheut sojamelk en een lepel zelfgemaakte jam.

  4. Nou zeg dat wel Vlijtig Lieshe. Het is zeker weer voor een ijsje. Meestal koop ik Wickey ijsjes die je kunt invriezen. Deze lessen goed de dorst en ik kan er gerust een paar pakken van in mijn voorraadkast bewaren. En het is zo ingevroren. Zo heb ik altijd ijs in huis wanneer het mooi weer is.

    • Dat soort ijsjes is inderdaad erg handig, want je hoeft je niet naar huis te haasten omdat ze anders smelten. En ze zijn niet duur : )

  5. Allerlei soorten zelfgemaakt ijs. Banaan, vanille, lavendel, rozemarijn,...en voor mij de suikervrije en lactosevrije variant. Heerlijk!

  6. Ik heb net gelezen in de zon.
    Soms heb ik zin in ijs en dan vooral het pindakaasijs van Ben & Jerry's. Op een warme dag vind ik de smaken kokos en citroen lekker. Met al die smaken is het leuk en soms moeilijk kiezen.
    In de diepvries liggen nu weer raketten en Lessini aardbei ijsjes voor als de jongens verkoeling nodig hebben.

    • Raketten blijven ook erg lekker vind ik! Die lust ik ook graag. Een pindakaas ijsje lijkt me enorm vies; maar ik ben dan ook niet zo'n fan van pindakaas.

  7. Ik werk. :)

    Maar ik heb net wel de hond uitgelaten, zoals elke dag. Dus ook niet iets bijzonders. Eigenlijk doe ik nooit iets anders met mooi weer. Ik eet dan ook rustig ijs als het buiten vriest. Fijn :)

    Ik heb er wel altijd een beetje spijt van met dit weer dat ik mijn ijsmachine heb weggedaan. Maar het is ook best wel een werkje om ijs te maken.

  8. Chocoladaijs, straciatella, mocca, hazelnoot..allemaal heerlijk. Maar het allerlekkerste ijs wat ik heb gegeten is vanilleroomijs gemaakt met echte vanille !

  9. Mango-ijs gemaakt op een mango-kwekerij down under! Lekkerder ijs heb ik nooit meer geproefd. Hier in Nerderland koop ik meestal een waterijsje of softijs.

  10. Ik houd niet zo van ijs maar vind soms de caramel cornetto wel lekker. Voor de kinderen ligt er meestal wel waterijs in de vriezer. Ze zijn bij mij slechte drinkers en dan vind ik het in de zomer prima als ze dan een paar keer per dag een waterijsje nemen. Zo krijgen ze toch vocht binnen!

  11. Wij zijn vandaag naar de speeltuin geweest. Mijn zoontje had daar een ijsje gekozen met sinaasappel smaak. En uiteindelijk heb ik de helft van zijn ijsje op. En hij was al weer verder gaan spelen. Ik ga zelf meestal voor chocolade smaak of een waterijsje.

    • Ja daarom neem ik vaak geen ijsje voor mezelf. Hij vond zijn ijsje wel lekker maar hij wilde heel graag weer verder spelen.

    • Slim dat je daarop anticipeert en daarom zelf geen ijsje neemt Saskia. En ook wel prachtig dat hij zo graag speelt! Hij is dus niet zo'n kind dat steeds komt zeuren om iets lekkers in een speeltuin. Hij speelt echt : )

  12. Wij zijn vandaag naar de speeltuin geweest. Daar heeft mijn zoontje een ijsje gekozen sinaasappel smaak. Uiteindelijk mocht ik de helft van zijn ijsje opeten en was hij al weer aan het spelen.

  13. Vandaag heb ik gewerkt, de meisjes opgehaald van school en er moest er één trainen voor zwemmen... verder niet veel!

    En ijsjes, ik hou ervan! Doe mij maar wat 'aparte' smaken, ben wel van de 'gekke' smaakjes!

  14. Ik heb lekker in de tuin gezeten! Lekker niks doen.
    Mijn favoriete ijs is toch een vruchtencoupe... En als het bolletjes moeten zijn, dan gewoon vanille, chocolade, citroen of aardbei.

  15. Een heerlijk ijsje bij van der linde in Amsterdam. .
    als je er weer eens komt, ze zitten op de nieuwendijk.
    het befaamde slagroomijs.
    Iik kwam er als kind ook met mijn moeder.Ik moet haar al twee jaar missen. Vandaag is haar geboortedag.
    fijn dat jij dat ook nog met je kinderen kan doen. Het zal altijd een goede herinnering blijven bij hen, Let maar op! Fijne zonnige dagen toegewenst.

    • Ik zal van der Linde zeker onthouden. Wat bijzonder dat je daar als kind al kwam. Ik kan me voorstellen dat je op haar geboortedag het verlies weer extra voelt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder