Reacties

Haal de natuur naar binnen — 18 reacties

  1. Wij hebben gelukkig eem hele grote tuin en daarachter staat een groot weiland. Soms staan er koeien, maar meestal maïs. ... er hebben ook weleens zonnebloemen gestaan maar dat heb ik helaas nooit gezien..

    • Zonnebloemen zijn ook erg mooi! Jammer dat die er niet meer staan. Ik vind de mais wel leuk, maar aan het eind van de zomer ben ik er wel op uitgekeken.

  2. Wij wonen midden in het centrum, maar voor kijken we uit op het hertenkamp en achter hebben we een grote tuin die we goed kunnen zien dmv de schuifpui, dus toch een beetje natuur. Maar ondanks dat vind ik het heerlijk om gekleurde bloemen in huis te hebben.

  3. Bloemen en planten doen het 'm! Maar met een kleintje in huis heb ik een stuk minder tijd om ervoor te zorgen. Daarom heb ik hele schattige kaarsjes in de vorm van een cactus en een vetplantje in huis gehaald. De kaarsjes lijken sprekend op die mini-plantjes die je overal ziet.

  4. Mijn hele balkon hangt weer vol met planten. Bloemen heb ik natuurlijk bijna altijd in huis, :) En in de keuken heb ik een hele wijdse achterwand. Van een meer met bootjes. Laat het nog wel eens zien op mijn blog. Want zonder natuur kan ik niet. En zo lijkt het ook groter en ruimtelijker, dus dat is mooi meegenomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder