Reacties

Pastelkleurige camera maakt nostalgische polaroids! — 17 reacties

  1. Ik heb de camera ook en ben er zeer tevreden mee. De foto"s zijn ontzettend leuk. Ze verkopen de rolletjes ook bij de Hema. 2 rolletjes voor 12 euro en de ze hebben regelmatig 20% korting die daar ook op geld. Dan is het twee rolletjes voor 10 euro. Dat is nog wel duur maar je denkt wat meer na voor je een foto maakt. En dan valt het in verhouding wel mee. En wat betreft de mensen die de kantoorspullen kopen, daar ben ik ook een groot verbruiker van haha.
    Corinne

  2. Oh ik vind hem wel supergaaf hoor, en ik heb al diverse keren de impuls gehad om hem te kopen :-) maar tot nu toe kon ik het weerstaan, ik weet nog hoe handig ik digitaal fotograferen ook weer vond.
    Maar het blijft een hele leuke verleiding :-)

    • Ja hè?! Hij ziet er ook zo leuk uit van zichzelf alleen al. En dan ook nog van die leuke foto's... Het is natuurlijk binnenkort wel Moederdag...

  3. ik hou van foto's maken, en nog meer van ze om me heen verzamelen..
    Ik print dus heel vaak een partij foto's om ze op te hangen of wat dan ook..
    deze camera wil ik ook echt graag

  4. Hij is heel leuk, maar veels te duur.
    Wij maken tegenwoordig bijna alleen nog foto's met de smartphones (twee stuks hier in huis) en we hebben nog een digitale camera. Maar eigenlijk maken we niet zoveel foto's.

  5. Wat een smakelijke camera!
    Ik kan er wel enthousiast van worden en ik vermoed dat het 'de jeugd' ook heel erg zal aanspreken. Ik weet niet hoe oud je dochter is, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen dat zij haar oog er op liet vallen. Vriendinnen onder elkaar, effe een selfie (of 4, voor elke vriendin 1) en uitdelen maar. Misschien wel beter dan al die foto's die rondgestuurd worden op FB en twitter??

    Prijstechnisch heb ik er niet 1-2-3 een mening over. Digitaal fotograferen is ook niet goedkoop. Je maakt massa's foto die je op je smartphone, streelpaneel, en alsmaar zwaarder wordende pc hebt staan. Soms koop je ook nog photoshop programma's, je laat eens een fotoalbum afdrukken, of een foto op canvas maken of op hout. Da's ook niet allemaal gratis, wil ik maar zeggen.

  6. Ik vind hem erg mooi. Maar ook wel prijzig. Ik heb een simpele digitale camera. Een jaar of 5 geleden gekocht bij Lidl. Die doet het nog altijd prima. Knip maar raak denk ik dan altijd maar, ik zie wel welke foto's ik ga wissen. Dat was in de rolletjestijd wel anders. Dacht je een mooie foto gemaakt te hebben van de kinderen zag je een paar weken later dat het helemaal geen mooie was... En natuurlijk maakte je er niet 4 van het zelfde onderwerp. Je had je rolletje zo weer vol!

    • Ja, dat is het voordeel van een digitale camera inderdaad. Je kunt eindeloos veel foto's maken, het is niet zo dat het rolletje opraakt! Soms maak ik wel 6 foto's voor de zekerheid van hetzelfde.

    • Dat is inderdaad de vraag Marjon. Hij ligt denk ik niet voor niks op de afdeling Blijmakers. Een afdeling waar je toch wel voor nutteloze dingen vindt, die er wel leuk uit zien.

  7. Ja hij is leuk! Dochterlief kreeg deze, in het geel, met kerst. Ze heeft er op onze site ergens een review over geschreven. Ik vind hem zelf in ieder geval erg leuk moet ik zeggen maar je moet er wel zuinig mee zijn.

  8. Oh wat leuk!!! Wel heel jammer inderdaad dat er dan maar 10 foto's opzitten! Hmz. Maat verder echt een super leuk idee. Vooral in een have kleur is leuk! Liefs, Eva

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder