Reacties

Vrije tijd: hoe besteed jij je vrije tijd? — 20 reacties

  1. Momenteel heb ik eigenlijk zelfs geen TOP drie.
    Alleen lezen. Zowel in mijn boek als de krant als tijdschriften.

    Eén keer per maand ga ik naar de manicure (zou je ook kunnen zien als vrije tijd, maar dat anderhalf uur per maand is bitter weinig).

    Wanneer ik weer wat hersteld ben wil ik wel 2) wandelen (misschien ook een klein beetje sporten, maar dat zal niet voor het eerste half jaar zijn) en 3) kringloop en marktjes aflopen op zoek naar schatten.

    • Goed dat je in ieder geval die manicure hebt, zodat je verzekerd bent van anderhalf uur iets doen wat je leuk vindt. Ik wens je een voorspoedig herstel!

  2. bij mij op stip nr 1: Kleding / tassen maken voor mij en mijn dochtertje,
    2: lezen
    3: bank hangen met man en kids en dan lekker kletsen

    • Dat lijkt me ideaal: lol hebben in kleding maken, en zo heb je meteen ook nog een unieke garderobe. Ik kan er maar geen plezier of handigheid in krijgen : (

    • Nicole,

      Wat echt helpt is naailes! Natuurlijk moet je het ook leuk vinden, maar mijn naaijuf kan werkelijk alles. Dus helpt mij stap voor stap op weg.
      Zo heb ik al communniejurkje genaaid, gordijnen, kussens.
      Het levert ook nog van alles op.

    • Lange afstands wandelen lijkt mij ook leuk om te doen. Ik loop nu hard, want ik ben te ongeduldig voor wandelen. Maar echt een dag lang wandelen lijkt me gezellig.

  3. Niet heel veel vrije tijd maar in de avonduren mag ik graag:
    1 Lezen
    2 Series kijken zonder reclame (liefst met manlief)
    3 Haken, borduren

    • Die reclames zijn inderdaad vervelend. Een programma duurt zo 20 minuten langer alleen door de reclame! Gelukkig zijn er soms ook grappige reclames. En anders gebruik ik ze voor een plaspauze of dek ik alvast de tafel voor de volgende dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder