Reacties

Wat is jouw vieste plek in huis? — 15 reacties

  1. Ik vind vooral een deel van de garage waar onze hond zit het smerigste. Er ligt altijd haar. Altijd! Een uur na het stofzuigen ligt er weer haar.

  2. @Sandra: de viezigheid die je zíet is eigenlijk niet het meest vies... ;)

    @Nicole: Ik snap niet hoe die fecale bacteriën op je aanrechtblad komen! Hebben ze dat ook onderzocht? Hoe ze op tandenborstels komen snap ik wel, want meestal staat de wc in de badkamer en als je dan een grote boodschap hebt... geurdeeltjes verspreiden zich heel snel en dat zijn ook dééltjes van de poep.
    Maar het aanrecht...?

    Wel heel goed om te weten wat de risicoplekken zijn! Dank je wel ;)

    Hier vind ik de keuken vaak inderdaad het meest vies. Maar elke dag is hij ook weer het meest schoon een paar keer, want ik houd van de keuken schoonmaken. In ieder geval het aanrecht, de gootsteen en de vloer. De kraan maak ik ook elke dag weer schoon.

    Ook de vloer onder de tafel wordt heel snel vies. Met vier kinderen heb je dat al gauw. Verder vind ik de badkamer ook snel vies (vooral heel stoffig) maar daar valt geen eer aan te behalen... dat is na een dag alweer zover. WC en wastafel schoonhouden maar..

  3. Mijn badkamer is ook heel snel vies en dat is zichtbaar. Veel andere plekken zijn dus onzichtbaar vies. Als ik de lijst naga kom ik veel tegen waarvan ik al overtuigd was dat ze vies kunnen zijn. Ik probeer mijn huis regelmatig schoon te houden en dat moet genoeg zijn, want ik heb niet het idee dat ik ziek word van mijn huis. Steriliteit is ook niet goed!
    Maar nu ga ik toch even mijn koffiezetapparaatje met azijn doorspoelen. Groeten

  4. Wat dacht je van kinderhandjes die van school thuiskomen...Om kinderen nu elke keer hun handen te laten wassen is niet goed, ze kunnen er een hygiène tic aan overhouden en dan later dwangmatig ...tig keer per dag hun handen MOETEN wassen. Alleen voor het eten en voor het slapen gaan gelijk met tandenpoetsen en als handen echt vies zijn geworden van een kleurwerkje met verf of zoiets.

  5. Dat is even schrikken zoals altijd als ik dit soort berichten lees.
    Ik maak alles altijd minstens een keer per week schoon. Het toilet en de wastafel elke dag. Ook het aanrecht en de kranen trouwens.
    Raar dat toetsenborden en allerlei apparaten die mensen elke dag in de hand hebben niet in het lijstje staan.

  6. Ik denk dat de vieste plek de bijkeuken is (bij mij dan).
    Daar huist de hond, daar komt ieder binnen met vuile laarzen etc.
    En de keuken hou ik behoorlijk goed bij. Elke dag schone vaatdoek ja, en paar keer de gootsteen doorborstelen met afwasmiddel.
    De badkamer kan hier ook weleens blijven sloffen :(
    Toetsenborden schijnen idd ook altijd erg smerig te zijn, Zuinige student.

  7. De kattenbak is bij mij het vieste plekje, ik verschoon dat dinge supervaak, maak het heel regelmatig eromheen schoon en toch is het vies. Mijn aanrecht en gootsteen daarentegen boen ik iedere dag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder