Reacties

Top 10 posts Huisvlijt 2013 — 9 reacties

  1. neen, mijn favoriete log staat er niet bij. Dat was die van in buitenland missen we de Hema. waarop ik geantwoordt heb, ik mis de Action"

  2. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de top tien die de meeste reacties kreeg.
    Dat zegt me meer dan kijkers.

    Op mijn blogs heb ik best wel kijkers, maar nog steeds extreem weinig reacties.
    Dat was op vorige blogs wel anders.
    Ik mis dat toch.
    Het geeft me het gevoel dat ik weinig interessants meer te melden heb en ik vraag me steeds vaker af of het wel zin heeft om er mee door te gaan.

    • Dat is inderdaad ook leuk om te weten. Maar volgens mij kan ik dat niet zo makkelijk opzoeken helaas.

      Wonderlijk dat je vorige blog wel reacties opleverde en deze niet. Zit er veel tijd tussen de twee blogs? En waar zijn de mensen gebleven die toen wel reageerden?

      Het kan inderdaad nogal ontmoedigend zijn als er geen reacties komen.

  3. Mijn blog is enigszins een veredeld dagboek, dat ik in eerste instantie voor mezelf ben begonnen. Ik vind het prettig om dingen van me af te schrijven. Ik vind het ook leuk om te ervaren of en hoe mijn schrijfsels bij anderen vallen. Reacties zijn dus altijd welkom. Maar ook zonder reacties schrijf ik waarschijnlijk nog wel een tijdje door. Gelezen wordt mijn blog in ieder geval wel regelmatig.

    • Als je belangrijkste doel is om dingen van je af te schrijven kan ik me voorstellen dat comments minder belangrijk zijn. Dus dat is wel een fijne reden om een blog te hebben. Dan ben je niet afhankelijk van je bezoekers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder