Reacties

Muismat: Oosters tapijtje van je Wibra — 8 reacties

  1. Ik heb een gladde met een foto. Ik gebruik eigenlijk al zolang ik me kan herinneren muismatten die ik dan ooit eens gratis gekregen heb. Er eentje kopen kan natuurlijk ook, maar dat is gewoon nog nooit nodig geweest en zoveel geef ik er nu ook weer niet om dat het een bepaalde 'look' moet hebben.

  2. Hier ligt een gladde roze met een zakelijk motief. Ik denk dat Joh hem mee heeft genomen van 1 of andere beurs. De pootjes van de muis maak ik wel iedere week schoon daar zit het meeste vuil aan. Ook even met de doek over de bovenkant dan blijft hij redelijk fris. ;).

  3. Ik kocht hetzelfde muismatje! Ik vond hem zo leuk en had een betere versie bij de kantoorboekhandel zien liggen voor de bijpassende prijs. €2,49 voor dit Wibraatje was dan ook een koopje.
    Bij ons voldoet hij prima, misschien moet je het balletje van de muis eens onder handen nemen? Zit vaak vol met vuil! Succes!

    • Hij is echt superleuk hè? Ik heb de onderkant van mijn muis bekeken, maar die heeft een soort lichtje! Dus geen balletje. Misschien dat hij daardoor niet goed werkt op het tapijtje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder